Info

Specifičnim industrijskim senzibilitetom i dizajnom, hotel Industrial nadaleko pleni svojim izgledom. Dizajn hotela je inspirisan industrijskim nasleđem Kragujevca, nekada najvećim industrijskim gradom na Balkanu. Sa željom da se na originalan način sačuva vredno iz prošlosti. Hotel Industrial je lociran u značajnom istorijskom delu Kragujevca, u sklopu kompleksa nekadašnje „Zastave“, u jednoj od administrativnih zgrada, čija je autentičnost zadržana kreativnom obnovom u uređenju enterijera i eksterijera, sa akcentom na udobnosti i luksuzu. U neposrednoj blizini hotela, nalazi se muzej „Stara livnica“ , koji je sastavni deo istorijskog kulturnog dobra „Knežev arsenal“. Nedaleko od hotela se nalazi nekadašnje gradsko jezgro prve prestonice moderne Srbije. Iako se nalazi u užem centru grada, hotel pruža u mir i intimni ambijent svojim gostima.

01
o hotelu

Hotel koji odiše luksuzom i udobnošću

Pronađite idealno mesto za odmor. Hotel Industrial raspolaže sa 21.smeštajnom jedinicom. Bilo da ste osoba na poslovnom putu, zaljubljeni par, porodica ili dolazite sa društvom, naš hotel ispunjava sve Vaše potrebe. U ponudi su Vam 3 jednokrevetne sobe, 2 sobe sa odvojenim ležajima, 12 soba sa francuskim ležajem i 4 apartmana.
Osim smeštaja, hotel Industrial Vam pruža priliku da pronađete mir u prostorijama našeg spa centra, kao i da uživate u restoranu bogate gastronomske ponude. Ukratko, hotel Industrial je mesto gde možete zadovoljiti sva Vaša čula.

02
istraži

Zavirite u Industrial

Nudimo Vam da obiđete hotel u jedinstvenoj 3D turi i da zavirite u svaki njegov kutak. Udobno se smestite i započnite avanturu

03
iskustva
Sve je jako čisto , udobno, uredno , lepo , sredjeno. Osoblje je jako ljubazno i u hotelu i u restoranu. Sve miriše na čisto . Preparati za negu tela su prelepog mirisa. Nameštaj je jako kvalitetan i udoban. Doručak je prelep. Jako su nas lepo ugostili.
istraži sobe
04
pogodnosti

Hotel za sve Vaše potrebe

Želite edukaciju, sastanak ili predavanje? Tražite način da zadovoljite svoja čula? Vašem telu je potreban mir i opuštanje? Da li vodite računa o svom izgledu i tražite savršeno mesto za trening?  Na pravom ste mestu, jedna reč... Industrial