Sve što Vam je potrebno, na jednom mestu

01
konferencijska sala

Sastanak, edukacija ili promocija...

U sklopu hotela nalazi se konferencijska sala. Sala je idealna za poslovne sastanke, edukacije i promocije. Kapacitet sale je 55 mesta. Sala je opremljena po najsavremenijim standardima. Na raspolaganju Vam je projektor, video bim, govornica, ozvučenje, flip chart...i sve što Vam može zatrebati za kvalitetan sastanak.

02
spa

Oaza mira i blaženstva

Ako želite da pružite tretman svom telu kakav zaslužuje, budite gosti u našem SPA centru. Spa centar poseduje bazen sa toplom i slanom vodom, đakuzi, finsku saunu, parno kupatilo i teretanu. Radno vreme SPA centra je svakog dana od 9 do 21 čas. Uđite u zonu mira i prepustite se uživanju.

03
teretana

Prostor za rekreativce, ali i profesionalce

U sklopu hotelskog spa centra se nalazi i teretana. Teretana je opremljena trenažerima, trakama za trčanje i spravama za vežbanje. Ukoliko volite aktivan odmor, najbolji način da ga započnete je upravo na ovom mestu

04
restoran

Pravo mesto za ljude prefinjenog ukusa

U autentičnom ambijentu restorana možete uživati u nacionalnoj, internacionalnoj kuhinji i à-la-carte specijalitetima. Ponuda jela je sačinjena tako da može zadovoljiti sva Vaša gastronomska očekivanja. Na raspolaganju Vam je veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i vinska karta inspirisana „Putem vina“ kroz Šumadiju.

Mir i blaženstvo

Spa centar – Spa centar hotela Industrial poseduje širok spektar usluga za svoje goste. Pored bazena, finske saune, parnog kupatila, đakuzija i teretane, u spa centru je moguće koristiti osveženje u vidu hrane i pića. U letnjim mesecima otvaramo vrata bašte, što spa centru daje potpuno novu dimenziju. Naše ljubazno osoblje je uvek tu da udovolji svim vašim zahtevima.

istraži sobe