Masaže

Prepustite svoje telo, veštim rukama naših masera. U ponudi je nekoliko tipova masaže, pa gosti mogu da izaberu kakav užitak će priuštiti svom telu.

od 1.800,00rsd
Book now

Industrial relax masaža

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. To se postiže masažom mišićnog tkiva laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i vraćaju krv u srce. Ovi pokreti se smenjuju sa povremenim istezanjem i savijanjem. Relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

Pozitivna energija i iskusni i stručni pokreti naših terapeuta će učiniti da se posle masaže osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

Samo jedan sat masaže nedeljno, u prijatnom ambijentu našeg spa centra, uz laganu muziku i opuštajuće mirise će promeniti vaš pogled na život.

U dogovoru sa terapeutom ćete odrediti dužinu trajanja masaže – 30 min, 60 min ili 90 min, zavisno od vaših potreba i stanja organizma.

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže  gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije.  Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Masaža uključuje celo telo, mada se akcenat stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala (što je  razlikuje od klasične relaks masaže), da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost, otklonili stres i napetost u mišićima. Terapeut se koristi tehnikama koje koristi u klasičnoj relaks masaži, razlika je u delovima tela kojima posebno posvećuje pažnju i pokreti su nešto brži i glatkiji na nervnim završetcima.

Rezerviši odmah

hVALA! Vaš upit je uspešno dostavljen.
Došlo je do greške, molimo vas pokušajte ponovo