Specijalne Ponude

Pretražite široku paletu usluga koje pruža naš hotel i sami odaberite svoj tip odmora. Bilo da ste ljudi od akcije, ili gosti koji traže mir. Hotel Industrial će u potpunosti izaći u susret Vašim potrebama

Romantični paket

Romantični paket obuhvata: dve noći za dve osobe u sobi sa "king size" ležajem na bazi noćenja sa doručkom, postavku vina u sobi, neograničeno korišćenje wellness i SPA centra, dve masaže u trajanju od po 30 minuta, vitaminski koktel za dvoje u SPA centru.

24. 120, 00 rsd
saznaj više

Koristite naš SPA centar

Ako želite da pružite tretman svom telu kakav zaslužuje, budite gosti u našem SPA centru. Spa centar poseduje bazen sa toplom i slanom vodom, đakuzi, saunu, parno kupatilo i teretanu. Radno vreme SPA centra je svakog radnog dana od 9 do 21 čas. Dođite i prepustite se uživanju.

2.500,00 rsd
saznaj više

Masaže

Prepustite svoje telo, veštim rukama naših masera. U ponudi je nekoliko tipova masaže, pa gosti mogu da izaberu kakav užitak će priuštiti svom telu.

June 30, 2022
od 1.800,00rsd
saznaj više

Family spring memories 10.04.-10.06.

Provedite početak proleća sa Vašim najdražima u hotelu Industrial.

44.769,00
saznaj više

Đurđevdan u Industrialu 06/08.maj

Poštovani gosti, obzirom da je Đurđevdan dan grada Kragujevca, pripremili smo specijalnu akciju za Vas. Provedite Đurđevdan u našem hotelu i iskoristite sve pogodnosti koje on nudi. Akcija uključuje dva noćenja u sobi sa francuskim ležajem, doručak i korišćenje našeg SPA centra.

June 7, 2022
od 14.800,00rsd
saznaj više
Instagram

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA